Trinidad

Trinidad

Turtle Beach by Rex Resorts 3*

Esküvői csomag tartalma:

habzó bor fogadja a párt a szobájukban • szükséges dokumentációk intézése • esküvőszervező a helyszínen • virág a mennyasszonynak • virágdísz a vőlegénynek • feldíszitett helyszín • esküvői torta.

Az esküvői csomag ára: 180.000 Ft/pár.

Ha kitaláltátok mikor és hova szeretnétek utazni, nézzétek meg a pontos árakat itt: www.mix2trip.hu

A hotel fekvése: Álomszép területen, homokos parton, a Great Courland Bayben található. Könnyen találkozhatunk védett tengeri teknősbékával, ami májustól júliusig a szigeten rakja le tojásait.
Az utazási idő a reptérhez és a Scarborough fővárosához, ahol számos szórakozó- és bevásárló lehetőséget talál kb. 30 perc. Courtland Bayben finomhomokos tengerpart közvetelen közelében fekszik; Scarboroughtól és a reptértől is kb. 30 percnyire található.
Szolgáltatások: trópusi kert, szép kialakítású úszómedence poolbárral, étterem bárral, kávézó, strand bár, Tv szoba, ajándékbolt. A Hotel rendszeresen rendez karibi stílusú szórakozó estéket vendégei számára. Sportolási lehetőség: strandröplabda, asztalitenisz,vízisí, búvárkodás, tenisz kivilágítással, horgászat, szörf, vitorla. 18-lyukú golfpálya (kb. 3 km).
Szobák: A standard szobák fürdőszobával, WC-vel, hajszárítóval, légkondicionálóval, telefonnal, erkéllyel (kilátással a tengerre) rendelkeznek.

Tudnivalók

A Kis- és Nagy-Antillák szigetei félkör alakban, Floridától egészen Venezueláig húzódnak a Karib-tenger kék vizében. A Karib-szigetek láncolatának legdélebbi államán, Trinidad és Tobagón megtalálható minden, ami rabul ejtheti szívünket: korallzátonyok, leírhatatlanul szép naplementék, barátságos szigetlakók.
Tobago a Karib-tenger egyik gyöngyszeme; egy valóságos kincses sziget mindazoknak, akik elbűvölő látványt keresnek a pálmafák árnyékában a fehérhomokos tengerparton, de azoknak is, akik az esőerdőkkel borított hegyeket óhajtják megmászni. A levegőben kókuszdió, rum és fűszerek kellemes illata keveredik, miközben a steel bandek és calypso zenekarok fülbemászó zenéje táncra csábít – életöröm, hamisítatlan karib érzés!
A Trinidad és Tobago köztársaságát alkotó szigetcsoport legkisebb tagja, Tobago, a Karib-tenger déli részén Trinidadtól északra fekszik. A lakosság több, mint 20 százaléka Trinidadon él, úgyhogy Tobago még ma is "paradicsominak" nevezheti magát. A tobagoi az egyik legszínesebb és legösszetettebb kultúrájú nemzet a térségben: afrikai, indiai, francia, kínai, brit, spanyol, portugál, venezuelai, karib és amerikai hatások érződnek mind étkezési, vallási, mind pedig zenei szokásaiban, mint ahogy a művészetében is.
A sziget délnyugati részén gyönyörű strandok várják a látogatókat számos vízi sportolási lehetőséggel. Itt található az immár legendássá vált, fehérhomokos Pigeon Point is. A sziget belsejének nagy részét a tobagoi erdőrezervátum teszi ki a legidősebb védett fafajtákkal. Ugyanakkor egzotikus madárfajok is megtalálhatóak ezen a területen. A gyönyörű strandjairól, tengeri világáról, kiránduló helyeiről ismert sziget minden turista számára széleskörű szórakozási- és kikapcsolódási lehetőséget biztosít. A puha homokú strandokon a kékeszöld vizű tenger gyönyöreit élvezve, talán csak egyetlen veszély fenyegheti nyugalmunkat: óvakodjunk a lehulló kókuszdióktól!

Hasznos információk