St. Lucia

St. Lucia

St.Lucian by Rex Resorts 3*

Esküvői csomag tartalma:

virág és habzó bor fogadja a párt a szobájukban • szükséges dokumentáció intézése • esküvőszervező a helyszínen • virág a mennyasszonynak • virágdísz a vőlegénynek • feldíszitett helyszín • esküvői torta.

Az esküvői csomag ára: 170.000 Ft/pár

Ha kitaláltátok mikor és hova szeretnétek utazni, nézzétek meg a pontos árakat itt: www.mix2trip.hu

Fekvése: a szálloda egy csodálatos kerttel körülvett területen helyezkedik el St. Lucia Reduit strandján, a sziget észak-nyugati részén. A szálloda tökéletes mindazok számára, akik pihenni vágynak és a teljes kikapcsolódást keresik, de azon vendégek igényeit is kielégíti, akik aktívabb nyaralást terveznek.
Szolgáltatások: Étterem, bár,medence bár, kávézó, medence, spa, fitnesz terem, teniszpályák.
Szobák: A szálloda 260 szobával rendelkezik, ezek közül az úgynevezett Papillon szobák teraszosak, a kertre néznek, légkondicionálóval, hűtővel, hajszárítóval, kávé-és teafőzővel, széffel , TV-vel felszereltek. A medencére néző szobák is rendelkeznek terasszal, felszereltségük annyival több, mint a Papillon típusú szobáknak, hogy a szobában van mini bár is. A tengerre néző szoba jellegét tekintve hasonló, mint a medencére néző, felszereltségükben is megegyeznek.

St. James’s Club Morgan Bay

Alap esküvői csomag:

köztisztviselő, anyakönyvezető szolgálatai • regisztráció, dokumentáció • esküvőszervező szolgálatai • díszített esküvői helyszín (a szálloda kertje vagy tengerpartja) • menyasszonyi csokor helyi virágokból • virágkitűző a vőlegény részére • egy üveg pezsgő • esküvői torta

7 éjszaka „beachfront” vagy magasabb kategóriájú szoba foglalása esetén az Alap esküvői csomag ingyenes!

Ha kitaláltátok mikor és hova szeretnétek utazni, nézzétek meg a pontos árakat itt: www.mix2trip.hu

Az elegáns, 2005 év végén megnyitott, majd 2007-ben tovább bővített szálloda a sziget nyugati oldalán, a fővárostól 10 percnyire található. A hegyoldalon egészen a tengerpartig húzódó trópusi pálmafás kert, a homokos tengerpart valamint a szálloda all-inclusive ellátása párok és családok számára egyaránt kikapcsolódást és kényelmet nyújt.
Szolgáltatások: éttermek, bárok, medence, spa, gyermekklub, szépségszalon, edzőterem, teniszpálya, szórakoztató programok.
Sportlehetőségek, programok: vízisí, szörf, vitorlás, banán, felszíni búvárkodás, nyugágy, napernyő használat, sportok-asztali tenisz, tenisz, billiárd, röplabda, edzőterem használat személyi edzővel, szabadidős órák oktatókkal-tenisz, aerobik, vitorlázás, szörf, főzőleckék, nyugati-indiai táncóra, jóga, naponta különböző esti szórakoztató műsorok, élőzene.
Szobák: A standard szobák fürdőszobával, WC-vel, hajszárítóval, légkondicionálóval, széffel, TV-vel, kávéfőzővel, erkéllyel/terasszal rendelkeznek. A hotel kertre néző deluxe szobái a standard szobákhoz hasonlóan vannak berendezve és a kertre vagy a medencére néznek.
Ellátás: All inclusive. Tartalma: adók, borravalók, korlátlan étel és italfogyasztás reggeli, ebéd vacsora á la carte rendszerben (kivéve a privát borok és likőrök, valamint homár bizonyos étkezéseknél) az összes étteremben és bárban.

Tudnivalók

St. Lucia olyan sziget, amilyenről a karibi térségbe utazók álmodnak: egy kicsi, buja trópusi ékkő, ami még mindig alig ismert. A keleti karibi-lánc tagja, Martinique és St. Vincent között, Barbadostól északra.
A sziget alakja mangóra vagy avokádóra hasonlít. A keleti partokat az Atlanti-óceán csókolja végig, míg a nyugati oldal a szépségét a Karib-tengernek köszönheti. A Kis-Antillák közé tartozó vulkanikus eredetű sziget viharos történelmének nyoma mára csak a francia és az angol hatásokban köszön vissza. A sziget népe ma igazán kiérdemelt tiszteletnek örvend.
Az érintetlen szépségű sziget gyönyörű strandokkal, magas hegyekkel, gazdag növény- és állatvilággal, igazi trópusi hangulattal és vendégszeretettel csalogatja az egzotikumra vágyó utasokat. A sziget természeti csodájának számít a két Piton délen: két, a tengerből meredeken kiemelkedő vulkáni eredetű szikla.
A másik látványossága ennek a szigetnek, amit nem szabad kihagyni: a Gyémánt Botanikus Kert. Legnagyobb érdekessége ennek a XVI. Lajos által építtetett, felszín alatti szikla-cső rendszer, mely a felszínre vezeti a jótékony, frissítő hatású ásványvizet.

Hasznos információk