Kuba

Kuba

Sandals Royal Hicacos - 5* superior

Az ingyenes esküvői csomag tartalma:

feldíszített esküvői helyszín a hotel területén • tanúk biztosítása • menyasszonyi csokor, vőlegény kitűző • menyasszonyi smink • fogadás a szertartás után pezsgővel, esküvői tortával • 1 db ajándék fénykép • romantikus, gyertyafényes vacsora az ifjú pár részére • az esküvőt követő napon reggeli a szobában • zene felvételről • „Just married” feliratú ajándék póló az ifjú párnak • meglepetés szerenád • 10% kedvezmény a hotel Spa szolgáltatásaiból.

A csomag a közjegyzői díjat nem tartalmazza, amely 150 CUC és a helyszínen fizetendő!

Ha kitaláltátok mikor és hova szeretnétek utazni, nézzétek meg a pontos árakat itt: www.mix2trip.hu

A 2002-ben épült hotel Varadero legszebb tengerparti részén található. A 404 szobával rendelkező szálloda a párokra specializálódott, kitűnő nászutas és esküvői szolgáltatásai miatt az egyik legkedveltebb a házasulandók körében. A hotel kizárólag 18 éven felüli párokat fogad!
Lakosztály felszereltsége: Légkondicionáló, hűtőszekrény/minibár, vasaló, hajszárító, telefon, széf, rádió, műholdas TV, kávéfőző,erkély/terasz.
Szálloda szolgáltatásai: 3 medence, 4 élményfürdő, 4 étterem, bárok.
Sport, szórakoztatás: Vízi-bicikli, szörf, vitorlás, kajak, tenisz (3 kivilágított pálya), biliárd, squash, fitnesz-terem, szauna, ingyenes búvárkodás, banán hajó, vitorlás.

A hotel ingyenes esküvői csomagot biztosít minimum 7 éjszakás tartózkodás esetén!

Tudnivalók

Kubát látni és érezni kell! Hagyd, hogy magával ragadjon ennek a csodálatos karibi szigetnek a különleges hangulata, a hihetetlenül sokszínű Havanna, az egyedülálló kubai szivarok, a mesés tengerpart, a fantasztikus kubai zene! Tedd a nagy napot egyedivé és különlegessé, a nászutad pedig felejthetetlenné! Kuba azúrkék tengerpartja, a hófehér homok és a pálmafák ideális helyszínt biztosítanak, ha szíved választottjával egy igazán romantikus környezetben képzelitek el közös életetek e fontos napjait.
A Karib-tenger legnagyobb szigetét sokan élő legendaként, mások a szivar és rum hazájaként emlegetik. Formája sokakat krokodilra emlékeztet, mások szerint olyan, mint egy szivar Florida és a Yucatán-félsziget ujjai között. Azonban nincs olyan találó hasonlat, amely teljesen fedné a valóságot. Ami biztos: ezt a különleges hangulatú, természeti szépségekben, kulturális örökségekben bővelkedő országot legalább egyszer az életben látni kell!
Romantikus gyarmati városkák és dús trópusi esőerdők, valamint világszép tengerpartok jellemzik, páratlan szigetvilága közel 80 kisebb-nagyobb szigetből áll. Havanna omló vakolatú házainak és autómatuzsálemeinek látványát, a Malecón sétánya felett átcsapó hullámok szépségét aligha múlja felül bármi.
A strandolás és városnézés mellett sajátítsátok el a mambo lépéseit, hallgassatok autentikus kubai zenét egy hűs Mojitó vagy Cuba Libre mellett, szivarozzatok a naplementében gyönyörködve, töltekezzetek fel feledhetetlen élményekkel, és meglátjátok, még az unokáitoknak is erről fogtok mesélni.

Hasznos információk