Emerald Princess

Világkörüli
hajóút

Emerald Princess luxus oceánjáró

Esküvői csomag tartalma:

ceremónia a fedélzeten • zene (felvételről) • dekoráció*rózsacsokor a menyasszonynak, gomblyukdísz a vőlegénynek • fényképész • esküvői torta • egy üveg pezsgő • ajándék házassági bizonyítvány

Az esküvői csomag ára: 455.000 Ft/pár-tól

Ha kitaláltátok mikor és hova szeretnétek utazni, nézzétek meg a pontos árakat itt: www.mix2trip.hu

Tudnivalók

A Karib-térség gyöngyszemei láncba fűzve: a Bahamákról Barbados felé
Az Emerald Princess luxus óceánjáró mindent magában foglal, amiről csak álmodni lehet - sőt, egy kicsivel többet is. Ahogy a neve is tükrözi, egy igazi ékkő, a vizek hercege.
Az úszó város méretei, stílusa, szolgáltatásai egyaránt lélegzetelállítóak: közel 900 erkélyes kabinja 3 luxuskategória között oszlik meg. Még a kisebb alapterületű belső kabinok is az otthoni kényelmet nyújtják, berendezésük királyi eleganciát sugároz.
A hajón mozizhattok a csillagos ég alatt, élvezhetitek az 5 medence bármelyikét, kaszinóban kísérthetitek Fortunát vagy átélhetitek az esküvői szertartás fennköltségét a kápolnában, immár, mint vendégek - csak hogy néhány programlehetőséget említsünk. Ha mégis inkább zavartalan romantikára vágytok, a Herceg eldugott, csendes menedéket is tartogat számotokra.
Mindez olyan paradicsomi környezetben vár rátok a Karib-tengeren, amely szebbnél szebb szigeteket és partokat tartogat a 20 napos körút során. Fort Lauderdale-ből indulva az Emerald elsiklik a Bahamák, a Holland Antillák, a Virgin-szigetek, Dominika, Grenada partjainál, hogy Barbados után egy kanyarral a szigetek déli partjai mentén térjen vissza a kiinduló kikötőbe.
Ha nem tudjátok eldönteni, hol töltsétek a mézesheteket és semmiről nem szeretnétek lemondani, a hajóút a legjobb megoldás, ami vízi és földi élmény egyben, csodálatos helyszínekkel.