Barbados

Barbados

Discovery Bay by Rex Resorts 3*

Esküvői csomag tartalma:

érkezéskor 1 üveg habzó bor és virág bekészítve a szobába • feldíszített esküvői helyszín • hivatalos papírok ügyintézése • esküvőszervező a helyszínen • hivatalos ceremónia • virágcsokor a mennyasszonynak • virágdísz a vőlegénynek • esküvői torta

Az esküvői csomag ára: 170.000 Ft/pár

Ha kitaláltátok mikor és hova szeretnétek utazni, nézzétek meg a pontos árakat itt: www.mix2trip.hu

A hotel fekvése: A hotel St. James tengerpartjánál fekszik a Folkestone védett tengeri terület és Szent Jakab plébániatemplom közelében. A Discovery Bay hotel tökéletes helyszínként szolgál a teljes kikapcsolódást keresők számára. A szálloda a sziget divatos és leglátogatottabb nyugati partvidékén helyezkedik el. A szálloda vendégei nappal kiélvezhetik és felfedezhetik a nyüzsgő nyugati part által kínált különböző tevékenységeket és csodálatos szigetvilágot, míg este belemerülhetnek a széleskörű éjszakai programokba.
Szolgáltatások: A szállodában teljes körű ellátás és ellátás nélküli szobahasználat esetén eltérő díjat számítanak fel a szobákért. A teljes ellátásra vonatkozó ár tartalmazza a szálloda területén működő éttermekben elfogyasztott ételek és italok árát, illetve az adókat és borravalókat. Elképzelhető, hogy bizonyos éttermekben való étkezésért, különleges vacsorákért és ételekért, bizonyos italokért és egyéb szolgáltatásokért külön kell fizetni. A szállodában bár, társalgó, étterem, grillezési lehetőség, fitnesz terem, masszázs, medence, ajándékbolt található.
Vendégszobák: A Discovery Bay by Rex Resorts területén 88 vendégszoba áll rendelkezésre. A vendégszobákhoz erkély tartozik, a szobák hajszárítóval, hűtőszekrénnyel és kávé-/teafőzővel felszereltek. Kiegészítő szolgáltatásként légkondicionáló, üdvözlő ajándék és íróasztal biztosított.

Tudnivalók

Barbados szigete „Kis Anglia" néven is ismert. A tipikus brit szokások angolos hangulatot keltenek: a délutáni teázás, a krikett, a vásárlások. A brit hatás pozitívan befolyásolta e kis állam fejlődését. Ugyanúgy mint Nagy-Britanniában, az autók kormánya itt is jobb oldalt található. Rengeteg utca és negyed viseli a Nagy-Britanniában előforduló neveket, ilyen például a Bridgetown, Thorpe, Portland.
Barbados kicsi korallsziget, melynek fehérhomokos strandjai a végtelenbe nyúlnak a kristálytiszta vizű, hol kék, hol zöld színben pompázó óceán mellett. De nemcsak a csendes romantikázásra vágyók érzhetik itt jól magukat, Barbados ideális hely azok számára is, akik a kikapcsolódás mellett szeretnek költekezni, vásárolni, de ugyanakkor az ínyencek és természetkedvelők számára is tartogat meglepetéseket.
A sziget legnagyobb csábítása valószínüleg az óriási tengerpart, mely a nyugati partvidéken Almond-tól Brighton-ig terül el. A gyönyörű partokon túl, mint például a Browne's Beach, Needham's Point, Casuarina Cove érdemes ellátogatni a déli részen található templomokhoz is, a St. Michael-hoz és a Christ-hoz. A sziget déli és nyugati része rengeteg szálláslehetőséget kínál, szállodáktól és panzióktól kezdve, egészen nyaralóházakig. Barbados szigetét korallzátonyok és korallcsomók veszik körül. A déli és nyugati részen a tenger búvárkodásra alkalmas. A hullámlovasok figyelmébe a déli partot ajánljuk, itt találkozhatnak a legnagyobb hullámokkal.

Hasznos információk